Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

Een nieuw tijdperk in precisielandbouw.

DataConnect gaat live

Uitwisseling van machinegegevens tussen Claas, 365FarmNet en John Deere is nu mogelijk. In de toekomst zullen er meer DataConnect-partners bijkomen.


DataConnect biedt de mogelijkheid om essentiële machinegegevens tussen de platforms uit te wisselen zodat gebruikers alle informatie van hun machinepark met verschillende merken kunnen overzien in één platform naar keuze. Voorheen moesten zulke machinegegevens voor elk merk op afzonderlijke en overeenkomstige platforms of webportals van de fabrikant zelf worden bekeken.

Met de structuur van de directe cloud-to-cloud oplossing is nu naadloze en geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk zonder dat dit veel inspanning van de klant vereist. Dankzij real-time gegevensuitwisseling krijgt u een live overzicht van het totale machinepark. Daarnaast geldt dat DataConnect werkt zonder extra hardware- en softwarecomponenten, en garant staat voor beveiligde gegevensverwerking.

Met deze nieuwe aanpak kunnen klanten vijf verschillende machinegegevens van hun machinepark zien:

• huidige machinepositie

• historische machinepositie

• brandstofpeil

• status van de machine op het veld

• machinesnelheid

De klant kiest zelf het bedrijfsgebonden digitale platform om de gegevens op weer te geven. Zodra de verbinding is gemaakt, verschijnen ook de machines van de andere merken automatisch op het scherm. De voertuigen worden weergegeven met pictogrammen in de kenmerkende kleurcombinatie van het merk, of zijn zichtbaar in het infovak van het pictogram. In de toekomst zal het pakket worden uitgebreid met meer partners en functies.